Persoane interesate

marți, 20 octombrie 2009


3 comentarii:

  1. Targul de la muzeu taranului foarte frumos, Acel aparat pe care l-ai prins in cadru ocupa un loc de cinste intre fotografiile mele.
    Dar sa revenim... frumoasa fotografie Dar totusi din pct meu de vedere consider ca este "un ceva" care strica compozitia si Chiar creeaza o separarea a subiectelor,,, Bara de metal cred ca ar fi fost mult mai oky daca o Indepartai printr-un mijloc sau altul (Photoshop etc)
    Bravo.

    RăspundețiȘtergere
  2. Spre rusinea mea, nu stiu sa lucrez cu Photoshop-ul. M-am chinuit cateva ore sa scot bara aia de acolo si tot n-am reusit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Corinuta, nu este nici o rusine. Nu ne-am nascut invatati, am venit sa invatam. Tot citind mesajele de pe grup si vazand blogurile colegilor am dat peste recomandarea domnului Dinu Lazar in privinta programelor de foto-editare. Si mi-am scos, gratuit, de pe Internet programul FastStone Image Viewer 3.9 si mi l-am instalat. Bineinteles ca este in limba engleza, dar poti schimba setarea limbii. Mie imi este greu cu engleza tehnica si ieri l-am setat in limba spaniola. Am inceput sa ma descurc in el. Mai este un program numit paint.net, tot cu posibilitatea schimbarii setarii limbii. Eu, ieri, cand am ajuns acasa, inainte de a descoperi setarea in limba spaniola, la serviciu, am incercat sa inteleg faststone image viewer din engleza. Nu am inteles nimic, nimic. Ba, mai mult mi s-a parut "vorbarie goala". Adobe Photoshop program profesional de editare a fotografiilor costa, nici mai mult, nici mai putin de 4.000 lei noi. Asa ca este mai bine sa-ti scoti un program gratuit. Raluca, http://ralucaagasanu.blogspot.com.

    RăspundețiȘtergere