Persoane interesate

vineri, 30 octombrie 2009

morning view (before coffee)


9 comentarii:

  1. Esti tu insati, te reprezinta. Te reprezinta mai mult decat te reprezenta fotografia alb-negru facuta la curs. Raluca Ioana Agasanu, grupa 101, http://ralucaagasanu.blogspot.com. Ne intalnim intamplator, aproape de fiecare data de cate ori ies de la curs. Uite-te si la autoportretul meu, adica la masca mea. As putea scrie un eseu despre cate masti purtam zilnic din teama de a nu fi raniti, din teama de a nu fi judecati DUPA ASPECTUL FIZIC.

    RăspundețiȘtergere
  2. cat de mult de represinta, cat imi placi ... probabil ca tu-l placi chiar mai mult pe "micul Print"... si aici ne reintalinim, nu-l diputam, nu-l impartim, ci-l iubim la nebunie!

    RăspundețiȘtergere
  3. fotografia asta mă duce cu gîndul la anii '90.. parcă e dintr-un clip blur :) îmi place!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. imi plac culorile calde din aceasta imagine
    consider ca rama folosita da efect fotografiei

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place foarte mult atitudinea sincera pe care ai avut-o atunci cand ai realizat faotografia!As fi lasat-o mai neprelucrata...dar repet sinceritatea pe care ai surprins-o e importanta din punctul meu de vedere.Ai spus ceva nedisimulat despre tine!

    RăspundețiȘtergere
  7. There IS life before coffee, after all!:)

    Mi-a placut mult povestea pe care o spune fotografia asta. Si imi scot in fatza ei palaria, care, de fapt nu este o palarie, ci un sarpe boa care tocmai a inghitit un elefant...;)

    RăspundețiȘtergere